Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Rekod Dunia : Pesta Liar di Jepun

Monday, December 20, 2010 5 ,000,000 terlepas cakap
Kisah ni aku pungut kat satu website Negara matahari terbit. Menurut kisahnya, negara ini berjaya lagi cipta rekod. Apa rekodnya? Mereka telah berjaya mencipta satu rekod dunia..

Dengan mengumpulkan 250 perempuan dan 250 lelaki (kiranya berpasangan la ni). Mereka ini akan melakukan seks atas kemahuan mereka pada masa yang sama dan tempat yang sama. Seterusnya mereka telah berjaya menyempurnakan rekod dunia iaitu pesta liar yang terbesar di dunia. peeeeerrrgggghhhhh....

Aku kongsi yang ni jer, korang nak lebih, korang cari sendiri. Tak nak kongsi kat sini
Pesta liar ini telah diadakan di sebuah gudang yang turut mengumpulkan krew-krew profesional yang akan mengambil gambar dan video.

Korang boleh bayangkan tak satu bilik besar yang menempatkan 500 lelaki dan wanita dan mereka melakukan seks. Mak datuk tak tercapai akal ku.

Eceyli acara ini telah difilem kan dan DVD nya boleh di beli dengan harga $40. Aku tak nak kongsi tajuk DVD tu, Cover dia atau apa-apa yang berkaitan hahaha.. Padan Muka Korang

5 comments

December 20, 2010 at 11:03 PM

ada feel ka buat ramai2????
jijixxx!!!!!!
huhu

December 21, 2010 at 8:55 AM

@~NieZa~ niza.. jepun..engko faham lah..semua nya nak maju..hahaha

December 21, 2010 at 8:57 AM

hish!! msti bilik tu busuk gila!! UUUEERRRKKHHH!!!napa la Tuhan xkasi hancur skali 1ngara ni dgn 1 tsunami yg fullblast! hish!!

December 21, 2010 at 2:17 PM

@Finie Ramos
ko punya sumpahan tu bha..huhuhu tragis eh..

February 8, 2011 at 7:13 AM

ADEIII... Beku minda mau komen camna.. Mungkin para pelacur upahan tu.. Yang xlaku...

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...