Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Ujian lembut lidah

Wednesday, December 29, 2010 4 ,000,000 terlepas cakap
Sejauh manakah kefasihan anda membaca dan sejauh manakah kelembutan lidah anda? Hari ni aku nak test uji try korang kalau betul-betul dah lembut sangat lidah tu heheh JOM!!!! pegi dewan peperiksaan hahahah


Ketam ketip kuku kakinya. Kawan karib Ketam, Kodok, kata kepada Ketam,"Kenapa kau ketip kuku kaki kau, Ketam... kenapa?" Ketam kata, "Ku ketip kuku kakiku kerana kuku kakiku kelurut... kakakku kata, kalau kuku ku kelurut, kita kena ketiplah!" Kodok kentut kekeliruan. Kodok kata kekalutan, "Kadang-kadang kalau kukuku kelurut, ku ketip kenapa keluar kudis?" Ketam ketawa, Kah..kah..kah..kah..kih..kih..kih..kih..Kuh..kuh.. kuh..kuh!! Kodok..Kodok.. kenapa kadar ke*****an kau ketara keterlaluan? "Kodok kata kepada Ketam, "Ketam. Kenapa kau ketawakan ku?"Ketam kilas, "Kelakar." "Kelakar ke kurang-ajar? " kata Kodok. Kerana kemarahan Kodok keterlaluan, Kodok keperok kepala ketam kuat kadar kilat."kelekuk !", kepala Ketam kehancuran kerana kena keperok Kodok. Ketam kata, "Kodok.. Kodok.. kenapa kau keperok kepalaku? Kan kesakitan."Kesian Ketam, kepala kena keperok.


Cerita yang bermula dengan huruf C:

Copot cahabat ciput Catu cenje, ciput cite-cite came copot cambil cari cengkerik. ciput cuke cite-cite came copot cebab copot cahabat ciput. Cemace ciput came copot cari cengkerik, ciput cakcikan catu cahye cerah. cahye cerah ciput cakcikan cangat cerah campai ciput came copot cilau.cahaye cerah cube culik copot. Ciput cangat cuak. ciput cepat-cepat camba copot cebelum cehaye cerah cempat culik copot. copot cangat cuak came. ciput came copot cepat-cepat cari chelter cambil cepat-cepat cembunyi. ciput came copot cembunyi cenyap-cenyap cupaye cahaye cerah cucah cari ciput came copot. ciput cakap came copot, "chuuu... chuuu... cenyap... cenyap copot... ". copot cambung cakap, "copot cudah cenyap... ciput cenyap camelah... ". celepas cejam, cahaye cerah cudah chow cebab cucah cari ciput cape copot. ciput came copot cangat cuke cebab cahaye cerah cudah chow. copot cenyum cambil cakap, "copot cayang ciput cebab ciput celamatkan copot... ". ciput cenyum cambil chow came copot... Caja cuka cuka.

4 comments

December 29, 2010 at 2:40 PM

errr~ rse cm bru blaja ckp je.. tercembur cembur air liur caye caw~

December 29, 2010 at 5:50 PM

@Cik Reena Tanahahaha ya ka kira dah lembut la lidah ko ne kan? hahah

December 29, 2010 at 10:51 PM

kenapakah aku membaca ini semua. ish2x.hahahaha ko pnya pasal la ni ;p

December 30, 2010 at 6:35 AM

@Nur Izzatie Nadia Binti Subriwahahahahahah no komen

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...