Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Perodua Baru BEZZA ; Bezza Memang berbeza..

Monday, January 3, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
Ini merupakan satu lagi produk baru daripada Perodua saingan terdekat Proton la ni. Setelah puas dengan gambar-gambar proton 5 pahlawan bersaudara korang layan pla Perodua BEZZA, Bezza memang berbeza. Gambar yang diambil dari KLIMS 2010 yang akan bermula pada hari ini, 3/12/2010 bertempat di PWTC Kuala Lumpur. Jangan ketinggalan menyaksikan kereta konsep ini di KLIMS 2010 yer. Jom!!!











Korang tak nak ka?

DIkisahkan di :Paultan.org

7 comments

January 3, 2011 at 2:02 PM

lawala bro..

January 3, 2011 at 2:16 PM

mm..cm buruk jak..sb klu hujan, pnumpang brebut mau masuk, pintu tengaga luas, hujan pn mudah masuk..krusi pun cepat basah!

January 3, 2011 at 9:38 PM

@sampah hitam YUp..part body tu yg aku suka..heheh sporty jak..


@Finie Ramos hahah finie2..lawak jg, tp pintu tu mcm van pla taw..

January 3, 2011 at 10:25 PM

nak yang ini!!!!!!!!!!!

January 3, 2011 at 10:47 PM

@Nor_Emylin hahah tp yg belom pasti bila nak jual ni aku belum dapat kepastian lagi..heheh sori..layan gambar jer dulu..

January 17, 2011 at 9:11 AM

rasanya ...macam tahun 2012 kot baru keluar

Anonymous
June 19, 2012 at 4:31 PM

Menarik tertarik kau memang daboom...harga siapla dlm RM70k ni... Myvi se yang ada skrg ni pun dah kat 60k... Tapi sayang...still kontot lagi...ruang luggage kecik... Xsesuai utk djadikan family car..huhuhu...apapun..mmg menarikk

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...