Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Sepasang suami isteri dan sex

Wednesday, January 5, 2011 3 ,000,000 terlepas cakap
Salam Sorey buat warga margastua,
Petang-petang macam ni kalau layan cerita yang bukan-bukan best juga ni kan. Aku kongsi kan sebuah kisah berkenaan sepasang suami isteri yang cukup veteran juga la. Jadi korang layankan jak ar. hehe


Sepasang suami isteri pergi ke bank untuk membuka akaun.dan, banyak la borang yang perlu diisi..Si suami melihat ruang2 yang perlu diisi sambil berfikir..

Name:
(erm.Name=Nama...agaknya org Perak yg buat borang ni..)

Address:
(ohh..yang ni alamat.slalu tengook bende ni..)

Sex:
(Eh, apehei benda dalam kelambu pun nak ditanya ni??)

Maka si suami bertanya pada isterinya..

"Maknye, ni Sex ni nk isi apa?"

si isteri pun menjawab..
"tulis ajele skali skale.tu pun susah.."

3 comments

January 5, 2011 at 4:48 PM

hahahahahhahaahha...

January 5, 2011 at 5:28 PM

hahahaa siyes lawak...
nk mnx izin share mnde ni...

January 5, 2011 at 5:38 PM

@nieza hahahahahahahah aku nak ikut teman ko gelak lah

@UYC Group kalau korang boleh nak ambik, ambil jak tak pa, aku tak kisah heheeh

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...