Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Cikgu paling 'HOT' di China mungkin juga di Dunia

Sunday, January 9, 2011 13 ,000,000 terlepas cakap
Hallo semua margastua yang sedang menantikan perlawanan bola sepak EPL dan juga Final AJaL kali ??? aku tak hingat lah hehehe..

OK kali ni aku nak perkenalkan seseorang kepada anda. Tubuhnya langsing, kulitnya gebu, mulus dan putih-putih, senyumnya manis, hidung nya bak seludang (ini pinjam dialog aziz satar), gadis yang memiliki kecantikan asli dan keseksian yang mampu menggugat iman lelaki ini dalam sekelip mata sahaja menjadi terkenal dan popular apabila gambar-gambar dan videonya disebarkan di internet dan laman sesawang. Namun yang mengejutkan adalah identiti dan kerjaya gadis ini iaitu guru bahasa di sebuah sekolah rendah.






Kesannya, cikgu ini telah mendapat satu gelaran iaitu "cikgu yang paling seksi di China". Hanya untuk beberapa hari, beliau telah mengalami populariti yang mendadak naik dan tidak lupa kritikan yang cukup pedas daripada masyarakat.
“I’m just an ordinary person, just want to live a normal life, not trying to gain publicity,” kata guru ini.











Zhu Songhua
31-years-old this year,
unmarried,
168cm tall,
weighs 50kg,
measurements are 34, 26, 34.




Walaupun dia dilabelkan sebagai guru yang paling seksi dek kerana tersebarnya gambar-gambarnya, namun mahasiswa lepasan universiti dan beliau masih lagi menjadi guru. Namun, awek ni kan tetap menjadikan guru sebagai kerjaya utamanya. Oh ya, menurut laporan cikgu ni penah ditawarkan menjadi model taw. hehehe, aku rasa lah kan budak dier ni rajin sebab bukan nak belajar, tapi nak tengo cikgu ni hahaha. Tambahan pula, pakaian cikgu ni ke sekolah tak seksi taw..hehehe

aku kata : rasa-rasa lah kan, bukan takat murid jer suka, malah guru lelaki pun suka kalau ada guru macam ni. hahahah

dikisahkan di :china.com (tu pun kalau korang faham bahasa cina..google translate kan ada)

13 comments

January 9, 2011 at 8:45 PM

Aku janji x ponteng skolah klu cmnih!!haha

January 9, 2011 at 8:54 PM

@Kreatifbuzz hahaha..buzz kedapatan sudah ko, rupanya ko selalu ponteng sekolah ar..hahaha

January 9, 2011 at 9:01 PM

aku pun HOT jugak bha,ib..
kalau ko yakin..
wakakakkakakak~

January 9, 2011 at 9:05 PM

@freakystar hahahah ko bukan HOT tapi BIKIN HOT..hahahaha

January 9, 2011 at 10:08 PM

perghhh...:))

January 9, 2011 at 10:20 PM

@♥ Mz YuNsoRa ♥ hehehehe lawak ka??

January 9, 2011 at 11:17 PM

walaupun seksi,dia tetap setia mendidik anak2 bangsa dia..

January 10, 2011 at 12:06 AM

APA MAKSUDMU,IB?HAH?! ;P

January 10, 2011 at 6:09 AM

@CIK CIRA betul2..peribadi dan tugas mendidik dua benda yang berbeza..



@freakystar ala ko ni rin..aku begurau bha tu..jgn serius bha..alalalaal

January 10, 2011 at 9:16 AM

ala..utk personal pic jak dia dressing begini..klu p kelas dia pkai baju formal/baju kurung cm biasa la..makeup pun ala kadar jak..mustahil la dia mau vouge cm dlm gmbr ni p kelas..huhuhuhuhuh...

January 10, 2011 at 6:29 PM

@Finie Ramos yup betol2..tp bab pakai baju kurung p kelas tu bha..heheh lucu jg..

January 10, 2011 at 9:10 PM

said...
hehe=)
bole tak sy kopi+pasta pic neyh?
mo story kt kwn2 la..miahaha+msok kt entri skali...bole?

January 10, 2011 at 10:03 PM

@eyqa amin tak kesah eyqa nak copy..tp aku diabled right klik tu, so eyka kalau nak gambar terus jer masuk china news tu..sana aku hambik story ni..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...