Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Ke mana hilangnya kegemilangan Sg. Ganges

Wednesday, January 12, 2011 1 ,000,000 terlepas cakap
Salamz allz..
Korang taw tak apa tu sungai Ganges di India. Dulu aku memang kagum dengan kegemilangannya dengan tamadun Indus. Tapi sekarang ni kegemilangan sungai ganges sudah lenyap sama sekali. Bukan kerana di telan dengan kemodenan tapi dengan kekotoran. Tak percaya? Ini aku sertakan gambar tak tau lah kalau gambar ni potocop. JOM!! tengo dan lihat..



























1 comment

January 12, 2011 at 11:11 AM

ohhhhhhhhh~~~~~~~~~ada ni kluar d National Geographic ; Sg tkotor d dunia..dorg kn pcaya sg ni suci..jd dorg alirkn barang2 smbayang dorg tmsuk jenazah2 dorg dgn kpcayaan bhw ianya akan trus direct mengalir ke syurga..tp scara saitifiknya..brg2 smbyg n jenazah2 tu akan mjdi bhn kotoran yg abadi!!! kandungan kimia n kotoran sgt tggi skali smpai akan memakan btahun2 utk proses pbersihan..tp dorg ni xmau kasi bersih sb akan mbuatkn laluan ksyurga mreka trganggu..OMG~~~~~~tp dorg akan trus mgalirkn kepercayaan mereka ini utk kesyurga utk slama2nya sejak ratusan tahun dahulu..

kalau cari artifak sni ni mmg grenti jumpa ni artifak2 zaman Ashoka nih~

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...