Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Kalau dah kreatif tu, kreatif juga lah..

Saturday, January 8, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
Salamz allz..
Malam ni sepatutnya aku p tengok wayang. Tapi memandangkan tadi hujan, maka terbantutlah perjalanan hari ini. Jadi aku masuk blog, bermesraan la dengan pakcik Google. Nah aku kongsi sama kamu orang ni cerita pasal orang yang kreatif gila-gila. Kalau kamu boleh buat macam tu, aku tabik spring sama korang towwwiiiiiinnnnnnkkk...
JOM!!





































Kreatif kan? korang boleh buat macm ni jg ka??

7 comments

January 8, 2011 at 8:57 PM

comel kot...huhu

January 8, 2011 at 9:01 PM

gila lah.. memang kretip~!

January 8, 2011 at 9:01 PM

@CIK CIRA ya ya..sgt cumil hehehe

January 8, 2011 at 9:01 PM

@isephia..mmg kreatip gila-gila..

January 8, 2011 at 9:11 PM

good sangat.... hahah... it namanya baru kreatif sangat,,,

January 8, 2011 at 9:28 PM

@dwexx hahahha tersangat kreatif hehehe

January 10, 2011 at 9:36 AM

mm..ni la ni bikin abis pokok kita d dunia nihh...hmmmm

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...