Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Mari kitar semula PC lama

Friday, January 7, 2011 6 ,000,000 terlepas cakap
Kalau korang ada PC yang lama, korang tak payah lah buang. Korang boleh kitar semula mengikut kreativiti korang. Tak pecaya boleh kitar semula? Korang tengok gambar ni..heheh JOM!!

























dikisahkan oleh : machocats@syok.org

6 comments

January 7, 2011 at 8:43 AM

waahhh~yg paling best tu jd sangkar hamster!hahaha

January 7, 2011 at 9:44 AM

@Finie Ramos aku suka yg last tu hahahahah

January 7, 2011 at 9:56 AM

yg last tu telampau tersiksa la ba suda tu..hahaha

January 7, 2011 at 10:15 AM

@Finie Ramos itu yg dah mati idea sudah tu finie hahahaha

January 7, 2011 at 10:28 AM

ada lagi jiran sblah rumah sy, dia buat monitor tu jadi pasu bunga..d kasi pecah skrinnya, cabut isi2 perutnya n letak tanah..kan blakang monitor pc (yg jenis lama yg gemuk2 tu)mmg sedia ada lubang2nya..hihih..nnt la sy p gmbr bila balik sndkn nnt..

January 7, 2011 at 10:50 AM

@Finie Ramos bha..lepas gambar ko p hantar sana email aku ar..aku share heheh

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...