Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Sekolah Pondan

Wednesday, January 5, 2011 7 ,000,000 terlepas cakap
Korang ingat tak post aku tentang pondan dulu? OK kali ni kira kesinambungan lah berkenaan post aku tu. Heheh JOM!! baca..

Thailand merupakan satu-satunya negara di dunia,di mana golongan transgender (pondan/mak nyah) boleh mendapatkan pendidikan tinggi dan juga mendapatkan pekerjaan setelah menyelesaikan pembelajaran mereka.

Suan Dusit Rajabhat University-Bangkok,Universiti dimana golongan pondan diterima disana sebagai pelajar.golongan pondan tersebut juga berpakaian seragam dan mereka bertingkah laku sebagai feminin.kerajaan thailand juga menyediakan tandas khusus untuk golongan pondan tersebut.Tandas khusus tersebut dilabel dengan nama "Transvestite Toilet". Auwwww..i lembut youuu..huhuhu..























aku kata : harap jangan lah wujud sekolah macam ni kat tanak air ku tercinta ni..minta simpang weiiii

7 comments

January 5, 2011 at 11:39 PM

bole2 pulak buat skola bgtu..
huhu

January 5, 2011 at 11:49 PM

@mr_mrs mikko segalanya boleh..hehehe besalah dunia skg ni kan dah 'maju'..

January 6, 2011 at 12:42 AM

Harap2 tiada la begini di malaysia. xD

January 6, 2011 at 3:08 AM

huiyoooooo...paling manang punya iskul!!

January 6, 2011 at 6:16 AM

@Del Glamiva Ya bha..harap2 nda da lah orang budus p buat skolah mcm ni..

@Kreatifbuzz uik na buzz..sekolah ni staring taw semua hahaha

January 6, 2011 at 10:04 AM

adduuiii~matieeekk laa...mattiieeekk laaaa...oya btw, kmu tau ka dmna clubbing gay d kk ni?ada tu, namanya Qbar dkat area2 jeselton point tu..(shh..mcm kepingin plak p sna sb gay2 ni hensem2..hhahahah..sygnya kehenseman dorg tu~)

January 6, 2011 at 12:48 PM

@Finie Ramos owh Qbar..aku slalu gak dgr..kawn aku penah ajak pegi tgo2 sana hahaha..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...