Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Sebuah Kisah sekeping gambar.

Friday, December 10, 2010 2 ,000,000 terlepas cakap
Apa Korang kata bila tengo gambar ini?

Klik untuk lihat gambar:





Cubalah Tuan-tuan dan Puan-puan bayangkan situasi itu kiranya anda baru sahaja keluar sebaik dari KFC terus terjumpa kanak-kanak itu. APA YANG ANDA NAK BUAT?? Sila beri komen anda.

Mode :Sedih

2 comments

Anonymous
December 11, 2010 at 8:05 PM

aku msuk kfc balik bli kn dia dinner plate 1...

December 11, 2010 at 8:27 PM

@Anonymous
wah hati mu sungguh baik..
itu lah yg perlu dilakukan..
kadang2 ni ada yg pi halau lagi tu..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...