Segera update kepada anda

Giler!! seramai sedang membongkar cerita-cerita mengarut yang ada blog ni.

Hospital Hello Kitty Hau Seng

Wednesday, December 8, 2010 8 ,000,000 terlepas cakap

Pos entry khas dan yang terutama kepada semua peminat-peminat patung boneka Hello Kitty. Berita dari Taiwan nih, ada Rumah sakit bersalin(Hospital la bha tu) yang semuanya bergambarkan Hello Kitty si Boneka pink karakter dari Negara Matahari terbit (Jepun lagi). Entah mengapa interior dan eksterior dri hospital ini SELURUHNYA bertemakan Hello Kitty. Pemilik hospital bersalin ini sangat meminati karakter kucing pink tersebut, sehinggakan dia rela mendirikan hospital Bersalin yang bagi aku CUTE sekali dengan biaya 3 JUTA Dollar!!!(wuiik kkaya juga). Dari penyembur, seragam misi(nurses), ranjang, gorden, dan alat-alat bayi semuanya bergambar Hello Kitty. naa kau apa lagi ko mau? Mari kita teruskan Pembacaah JOM!!!

Menurut pemilik hospital bersalin Hau sheng ini, beliau mengharapkan agar hospital ini mampu untuk mengurangkan kesakita para ibu-ibu yang bersalin di hospital ini(boleh ka hilang tu sakit?). Namun bagi aku, maksud pemilik itu adalah ibu-ibu yang bersalin mampu untuk mengurangkan rasa debaran menanti saat besalin. Tak pun memberikan perasaan suasana rileks dan santai selepas bersalin. Bagi bayi pula, sememangnya melihat gambar ini mampu untuk memberikan satu kenangan manis kepada mereka. Mari kita lihat gambar-gambar lagi.









P/S:Cute kan??

8 comments

December 8, 2010 at 11:09 AM

alamak~~ Kiutnyaa....klu baby lelaki cmna la ni!! lahir2ja trus nmpk hello kitty! effected tu taw..hehe

December 8, 2010 at 11:14 AM

hahaha..
knp klu baby lelaki finie?? bez la dia memliki jiwa yg penyayang..heheh

December 8, 2010 at 11:25 AM

oh..hopfuly la..tp jgn la pulak budak tu jdkn hello kitty fav cartoonnya smpai besar..adooi~~~ndak macho la...

December 8, 2010 at 12:18 PM

alolo...cutenye....kalau tnggal kat sana boleh msk hospital ni kan...hehehhe..

December 8, 2010 at 12:58 PM

ba tpksa la ni kalau aku maw bersalin, aku maw p sana. wkakakakak

December 8, 2010 at 2:30 PM

hahahah ya kalau ada apa2 ker mau bersalin nnt aku kontek tu hospital..aku uruskan yer..hahah

December 8, 2010 at 2:59 PM

wahh~comel jer..hihi

December 8, 2010 at 3:06 PM

@tomatokering :)

eheheh mmg comel utk peminat hello kitty..

Post a Comment

Korang rasa ada sesuatu yang nak di katakan? jangan simpan, kongsikan bersama...